Tilmelding

Det lyder som verdens sejeste printer og projekt - og det er det også! Så hvordan tilmelder du dig? Hvis du udfylder skemaet herunder er du med. Dog er der et enkelt lille aber dabei: Hvis du vil bygge din egen printer, SKAL du have overført det endelige beløb til et kontonr så det er disponibelt senest 10. november (nærmere informationer omkring kontnummeret følger efter tilmelding). Hvis din indbetaling ikke er på kontoen på skæringsdatoen, får du ikke nogen printer…

Prusa i3 Steel 3D printer
Signup

Tilmelding

Her kan du tilmelde dig arrangementet
This field must contain Alpha Numeric characters
Projektet er kun åbent for studerende og ansatte på Aarhus Universitet (AU). For at sikre dit tilhørsforhold, skal du angive en email-adresse, som stammer fra AU når du tilmelder dig.

NB: Du kan IKKE tilmelde dig med en @uni.au.dk adresse - dette er et login (på trods af at det ligner en email adresse) og man kan IKKE sende mails dertil, hvorfor vi ikke kan sende jer en besked omkring overførslen og derfor ikke kan tilmelde jer… Brug jeres rigtige email adresse istedet!!!

Dette er ikke nogen korrekt email adresse...

NB: Når du trykker Tilmeld, kommer der en bekræftelse under knappen - scroll ned for at se om din tilmelding gik igennem - eller gå ind på listen over Tilmeldte for at se om du er registreret der.

Tak! Din tilmelding blev afsendt korrekt:)×
Ak og ve! Der gik noget galt! Din tilmelding er ikke blevet modtaget :(×